SongKran in Thailand

Noniin tervedys kaikille meidän ihanille asiakkaille?ketkä on lähös Thaimaaseen 12.4-15.4 välisenä päivänä? eli osutte just sopivasti niin sanottu Thaimaalainen uudenvuoden juhlinta aikaan, eli Songkran päivä, joka vietetään 13.4-15.4 välisenä päivinä se on turistille hämmentävää aikaa, sen juhlinta kestää kaupungista riippuen kolmesta päivästä jopa viikkoon. Ja nämä ovat takuuvarmasti maailman kosteimmat uudenvuoden bileet, joista kukaan ei selviä kuivana. Uusi vuosi alkaa Thaimaassa peräti kolme kertaa vuodessa länsimaalaisen, thaimaalaisen ja kiinalaisen kalenterin mukaan. Thaimaalaista uuttavuotta vietetään keskellä kuumimman vuodenajan helteitä. Lämppö tila saattaa mennä jopa 35🌞Väki kerääntyy kaduille juhlimaan huhtikuun 12.–15. päivän tietämillä. Eri kaupungeissa juhlitaan hieman eri aikaan, joten voit osallistua useampiinkin juhliin!

Tästä vähän pientä ohjeitusta ja vinkkiä missä ja miten kannattaa valmistautua ja varautua juhlimiseen:

Pukeudu rennosti esim. shortsit ja T-paita. arvo esineet kannattaa jättää hotellille ota mukaan sen verran mitä tarvitsee, käyttäydy asiallisesti koska paikalliset kun ne on kännissä niin saattaa tulla vähän sanaharkkaa ja loppu tulos ei ole kummallekaan hyvää, ei saa suuttuu helposti jos paikalliset tai kuka vaan saattaa heittää vedellä sun päälle koska se kuuluu asian. Noh, täs on varmaan ne tärkeimmät ohje, pysykää ihmisenä ja nauttikaa matkasta ja käykää ihmees kaikissa ihanis loma kohteissa sillä Thaimaassa on tosi paljon kaikea kivaa ja näkemistä. Vielä viimeiseksi muistakaa ostaa vesi pyssy!😂

: Kännykät, rahat, lompakot jne aina pieneen muovipussiin taskuun, niin ei kastu..

Cr. Thai Orchid Itis

แสดงความคิดเห็น :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s